TypeOnsite Course
Datenov 15, 2019 - nov 17, 2019
PlaceAalborg
Seat0/6
Price100 kr.

I år er SATS Aalborg vært for den årlige SATS National Weekend. Det er en weekend hvor alle landets SATS foreninger fra Aalborg, Aarhus, Odense og København mødes for at lære hinanden bedre at kende, udveksle erfaringer med forskellige kurser og aktivteter samt øver hands-on scenarier i alle bedste SATS stil!

Tilmelding
Hver forening kan tilmelde 6 deltagere. Derudover er der en stor flok aktive medlemmere af SATS Aalborg der er med til at planlægge og afholde weekenden.

Start tidspunkt: fre d. 15/11, eftermiddag/aften.

Sluttidspunkt: søn. d. 17/11, ca kl 14.00.

Weekenden inkluderer

  • Alle måltider i løbet af weekenden
  • Simulationsøvelser
  • Sociale aktiveter

Tema for weekend
Temaet for weekenden er i bedste Aalborgensisk stil: KARNEVAL, og man bedes derfor medbringe udklædning med til lørdagens festligheder.

Facebook
Tilmeld dig “SATS National weekend 2019” på Facebook, hvor der løbede vil komme yderligere information weekenden, herunder præcis start/slut tidspunkt, program for weekend, kost-præferancer i google-sheets osv.

OBS! I første omgang er prisen for at deltage 100 kr pr mand. Vi arbejder hårdt på at søge midler til at dække de fleste udgifter. Såfremt vi dog ikke får dækket alle udgifter, kan der komme en mindre efterbetaling på MAX 300 kr. per person.